Een volledig overzicht van de diensten van A. Stam Opperdoes V.O.F.

Het wagenpark van A. Stam Opperdoes is modern en goed onderhouden en voldoet aan de meest recente milieu eisen. Met een enthousiast team van medewerkers streven wij er elke dag naar om uw producten volgens de gemaakte afspraken van A naar B te transporteren.

Export

Dagelijks vertrekken we met groupage-ladingen naar Zuid-Duitsland vanaf diverse veilingen in Nederland, waaronder diverse vestigingen van Flora Holland:

- Aalsmeer
- Honselersdijk
- Rijnsburg
- Rhein-Maas Herongen (BRD)


De lijndiensten gaan van daaruit naar Zuid-Duitsland met als hoofdbestemmingen:

- Passau/Deggendorf
- Nürnberg
- München

 

Wij leveren `s nachts aan zodat uw klanten `s ochtends kunnen inkopen/verkopen.
Ons motto = Afspraak is afspraak!!

 

U kunt ons ook benaderen voor complete ladingen van -25 tot +25 graden door heel Europa.
De voertuigen zijn uitgerust met temperatuurregistratie van T Comm Telematics, om u altijd inzicht te geven in de transporttemperatuur!

IMG-20161104-WA0000
IMG-20180525-WA0008
Import

Tegenwoordig zijn de retourvrachten naar Nederland een belangrijk onderdeel van onze transportonderneming.

 

Wij zoeken daarom dagelijks vrachten vanuit Zuid-Duitsland, omgeving München, Nürnberg en Passau/Deggendorf naar Nederland om de vrachtwagens zo optimaal mogelijk te laten rijden.


Wilt u van onze diensten gebruik maken neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u een passende offerte kunnen doen.

Binnenlands transport

Wij vervoeren voor diverse opdrachtgevers goederen door het hele land. De goederen komen voornamelijk uit de eigen omgeving van West-Friesland, zoals de Agriport in Middenmeer en de veiling en industriegebieden rondom Zwaagdijk.

 

Veelal bestaat de vracht uit groenten die worden vervoerd naar diverse groothandels en verwerkingsbedrijven in Nederland, maar vooral naar het Westland. De emballage wordt vaak mee retour genomen.

 

Wilt u van onze diensten gebruik maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u een passende offerte kunnen doen.

IMG-20160424-WA0026
pc-reclame-gevelbelettering-stam-4
Op- en Overslag

Tegenwoordig zijn de retourvrachten naar Nederland een belangrijk onderdeel van onze transportonderneming. Wij zoeken daarom dagelijks vrachten vanuit Duitsland naar Nederland om de vrachtwagens zo optimaal mogelijk te laten rijden.

In ons recent gebouwde bedrijfsgebouw kunt u tevens terecht voor tijdelijke of langdurige op- en overslag van uw goederen.

Logo A. Stam Opperdoes transport

Uw bloemen en planten transport naar Zuid-Duitsland, betrouwbaar en op tijd!